Güçlü Bağışıklık Sistemi için PROBİYOTİK + PREBİYOTİK BETA GLUKAN gücü birleşti...Neden Önemli?

PROBİYOTİK(YOĞURT-KEFİR) + PREBİYOTİK(WELLMUNE)

Beta Glucan nedir? Neden Önemli?

Yoğurt ile birlikte Wellmune ürününün yararlarını daha iyi anlatabilmek için öncelikle konuyla ilgili uzmanların açıklamalarını paylaşmanın yararlı olacağını düşündük.

  1. Bağışıklık Sistemi

  2. Yoğurt (Kefir ve Yoğurt)

  3. Wellmune (Beta Glukan Organik Maya)

  4. Green Family Foods ile Freeze-Dried KEFİR / YOĞURT + WELLMUNE

  

 

1)

Bağışıklık sistemi nedir? Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolları nelerdir?

 

 

Tanımına göre;

Bağışıklık sistemi, çeşitli hücre ve proteinlerin karşılıklı etkileşimi ve ortak çalışması ile vücudu mikroplara karşı koruyan kusursuz bir savunma sistemidir. Bağışıklık sisteminin bütün hücreleri kemik iliğinde ortak bir kök hücreden gelişir ve bu hücreler, proteinler ile birlikte vücudun her yerine dağılmıştır.

 

Bağışıklık sisteminin temel görevi, vücudu hastalık yapan yabancı mikroplara karşı korumak ve aynı zamanda vücutta ömrünü tamamlamış ve hasar görmüş hücreleri yok etmektir.

Bunu yaparken bağışıklık sistemi, vücuda giren yabancı molekülleri tanır ve kendisine ait olan dokulardan ayırır. Yabancı olan yapılara karşı savaşır ve onları yok ederken, kendisinden olan yapıları korur.

Yaşamın ilk birkaç yılında çocuklar çeşitli mikroplar ile karşılaşır ve her mikroba özel antikor dediğimiz koruyucu maddeler oluşturur. Bağışıklık sistemi hücreleri daha önce karşılaştığı mikropları tanır ve hafızasına kaydeder. Böylece aynı mikrop ile tekrar karşılaşınca onu kolaylıkla ve kısa sürede yok eder.

https://www.aid.org.tr/bagisiklik-sistemi-nedir/

 

2) PROBİYOTİK;

YOĞURT Nedir? Neden Önemli?

 

Yoğurt, besin değeri yüksek, laktik asit fermantasyonu sonucunda elde edilen ve canlı laktik asit bakterileri içeren fermente bir süt ürünüdür

https://tr.wikipedia.org/wiki/Yo%C4%9Furt

Yoğurdun sağlığa yararları;

Yoğurdun sağlığa yararlarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Yoğurt, laktik asit bakterileri tarafından süt bileşenlerinin insan beslenmesinde yararlı olan metabolik ürünlere dönüştürüldüğü tüm bileşenleri içerir.
  • Özellikle laktoz intoleransı olan kişiler, süt yerine yoğurt benzeri ürünleri daha rahat tüketebilir. Laktoz intoleransı; insan vücudunda laktozu parçalayan enzimin yetersizliğinde görülür. Yoğurtta laktoz, laktik asite dönüştüğü için enzim eksikliği problem yaratmaz.
  • Yoğurt üretilirken mayalanma sonucu ortaya çıkan faydalı bakteriler, bağırsak hareketliliğini artırarak bağırsakların çalışmasını hızlandırır ve kalın bağırsakta oluşan toksik maddeleri emerek dışarı atılmasını sağlar. Ayrıca kolesterol seviyesini düşürür ve kan şekeri seviyesini korur.
  • Yoğurt yapımı sırasında sütün kuru maddesindeki artış, süt proteinleri konsantrasyonunu da artırır. Dolayısıyla hem protein içeriğinin yüksek olması hem de proteinlerin yüksek biyolojik yararlılığı nedeniyle yoğurdun beslenme açısından önemi artar.
  • Her ne kadar yağın kalp-damar hastalıklarına neden olabildiği düşünülse de dengeli bir beslenme için günlük diyette yoğurdun belirli ölçülerde yer alması gerekir. Özellikle çocuk ve gençlerin gereksinim duyduğu enerjinin bir kısmı süt yağı aracılığıyla karşılanır.
  • Her ne kadar yoğurt tüketimi ile kanser hücrelerinin oluşumu arasındaki ilişki tam olarak aydınlatılamamışsa da yapılan çalışmalarda düzenli yoğurt tüketimi ile meme ve rahim kanseri riskinin azaltılabildiği görülüyor.
  • Çalışmalar, süt ve süt ürünlerinin düzenli tüketiminin yüksek kan basıncı riskini azalttığını gösteriyor.
  • Yoğun egzersiz çalışması sonrasında protein içeriği yüksek yoğurt, iyi bir seçimdir. Protein, kasların kendini toparlaması için gerekir.
  • Kalsiyum, güçlü kemikler ve sağlıklı dişler için çok önemlidir. Yoğurt kalsiyumun çok iyi bir kaynağıdır. Vücut yeterli kalsiyum aldığında alınan bu kalsiyum doğrudan kemikler için kullanılır. Bu anlamda osteoporozun önlenmesinde önemi ortaya çıkar. Yoğurttaki kalsiyum ve D vitamini kombinasyonu sayesinde, kemiklerin güçlenmesini sağlar. Ayrıca D vitamini kalsiyumun depolanmasına yardımcı olur.
  • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmede önemli görevi vardır. Günde 3-4 porsiyon yoğurt, hastalık ve enfeksiyonla savaşmada rol oynayarak daha güçlü savunma sistemi oluşumunu destekler.

https://www.acibademhayat.com/yogurdun-sagliga-10-yarari 

 

3) BETA GLUKAN β-1,3/1,6

WELLMUNE Nedir? Neden Önemli?

 

https://www.wellmune.com/

Wellmune ®   , bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmış , önde gelen bir doğal maya beta glukanıdır . Günlük yiyeceklere, içeceklere ve takviyelere eklenen Wellmune, sağlıklı olmanıza ve iyi kalmanıza olanak tanır .

 

Wellmune'un günlük kullanımı, güçlü ve sağlıklı bir bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

 

 

Wellmune ne tür beta glukan?

Beta glukanlar, fırın mayası, shiitake mantarları ve arpa, yulaf, çavdar ve buğday gibi tahıllarda doğal olarak bulunur. Wellmune bir maya beta 1,3 / 1,6 glukandır. Tescilli bir işlem kullanılarak, Wellmune tescilli bir fırıncı mayası türünün hücre duvarından çıkarılır. Son derece saflaştırılmış Wellmune, doğal olarak glütensizdir.

 

 

Wellmune, sağlıklı bir yaşam tarzının parçasıdır ve:

  • Doğal, güvenli ve günlük alınabilir.
  • Koşer, Helal, glütensiz, alerjenik olmayan, GDO'suz ve organik uyumlu.
  • Patentli ve ödüllü bir küresel marka.
  • Mevcut  ürünlerin yüzlerce  dünya çapında.

 

WELLMUNE nasıl çalışır?

Bu eşsiz bağışıklığı destekleyen bileşen, vücudu korumak için binlerce yıldır gelişen insan bağışıklık savunmasını tetikler, ancak Wellmune ®   tam olarak nasıl çalışır?

 

Wellmune,

bağışıklık sisteminizi güvenli bir şekilde güçlendirmeye yardımcı olmak için vücutta nasıl çalışır?

 

https://www.wellmune.com/what-is-wellmune/how-wellmune-works/

 

  • Wellmune tüketildiğinde, bağırsaklardaki Peyer's Patches tarafından vücuda alınır.
  • Makrofaj adı verilen bağışıklık hücreleri (Peyer's Yamalarında bulunur) Wellmune'u sindirir ve vücudun her yerinde bulunan bağışıklık organlarına gider.
  • Makrofajlar, Wellmune'u vücuttaki en bol bağışıklık hücreleri olan nötrofillere bağlanan daha küçük parçalara ayırır.
  • Wellmune tarafından hazırlanan nötrofiller, yabancı zorlukları tanımak ve öldürmek için daha hızlı hareket eder.

 

Wellmune, bağışıklık sistemini aşırı uyarmadan bağışıklık fonksiyonunu güçlendirir. Wellmune etrafındaki güvenliği ve etkinliği destekleyen araştırmalar , bilimsel forumlarda çok sayıda hakemli dergi makalesi ve sunumunun konusudur.

 

 

WELLMUNE ile Bağışıklık Desteği

Bağışıklık sistemimiz yaşam kalitenizin başlangıç ​​noktasıdır. Proaktif kişisel bakım yoluyla sağlığınızı ve zindeliğinizi güçlendirmek, genel bağışıklık sağlığınızı iyileştirmekle başlar.

Wellmune®'u günlük olarak almak , genel bağışıklık sağlığınızı desteklemeye yardımcı olabilir, böylece daha sağlıklı günler geçirebilir ve en iyi hayatınızı yaşayabilirsiniz. On yılı aşkın bir süredir bilim tarafından desteklenen Wellmune, aşağıdakiler dahil her yaştan insan için güvenli ve etkilidir:

"Sağlıklı olduğumda elimden gelenin en iyisini yaptığımı hissediyorum ... Hayatı dolu dolu yaşayabilir, hedeflerimi belirleyebilir ve onlara ulaşabilirim."

 

~ Wellmune Tüketici Anketi Katılımcısı

 

 

Çocukların bağışıklık sağlığını destekler.

 

 

Sporcuları performans için hazır tutmak.

 

Yaşlı yetişkinlerin sağlığını ve refahını desteklemek.

Yaşam tarzı stresli olanların bağışıklık sağlığı

 

 

 

 

4)

Green Family Foods;
YOĞURT DROPLARI içinde
WELLMUNE ile bağışıklık desteği

 

Neden Green Family Yoğurt ve Meyve Droplarını Seçmelisiniz?

AKTIF IÇERIK

Yoğurt ve Meyve Dropları özenle seçilmiş 25 den fazla aktif bileşenle çocuğunuzun gençliği ve yaşamından en iyi şekilde yararlanmaları için destekleyin. 18 vitamin ve mineral, prebiyotikler, probiyotikler ve doğal bir maya beta 1,3 / 1,6 glukan Wellmune ile paketlenmiş olan Yoğurt ve Meyve Dropları, çocuğunuzun çalışırken, dinlenirken veya oynarken desteklemek için geniş kapsamlı bir besin desteği sağlar.

 

 

GREEN FAMILY FOODS

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

Yorum Ekle

Eposta adresinizi kullanıcılar tarafından görüntülenmez
Yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanmaktadır

Etiket Bulutu

sağlıklı beslenme green family atıştırmalık meyve freeze dried ahududu sağlıklı atıştırmalık vegan freeze-dry wellmune çilek tarif organik meyve yaban mersini cips freeze dry probiyotik sağlıklı meyve green family foods gelecek nesil beslenme bağışıklık sistemi yemek kitabı pasta yapımı portakal patates pratik pasta sağıklı ikramlar riskli bebek tedavisi prebiyotik rulo kek pasta tarifi prebiyorik orac meyve drop misafir ikramlık mutfak sanatları mutfek meyve cipsi mercimek çorba matematiksel beslenme maya maya beya glukan mutlu meyveler muz orac değeri orac değeri yüksek meyve organik sebze otizm sağlıklı tarifler o.r.a.c ne işe yarar nefis yemek tarifleri nemsizlik pandispanya tarifi simbiyotik uzay teknolojisi vegan ürün vişne yanlış beslenme üretim ucuz ahududu toprak trans yağlar transyağ yanlış kozmetik uygulamalar yemek sepeti zencefil zeytin zeytin yağ zehir yoğurt yemek tarifleri yer çekimi yetersiz uyku toksin tereyağ sigara kullanımı mango sos smoothie serbest radikalleri emme yeteneği serbest radikal salata sos sebze sebze cipsi soğuk sıkım stres tavuk sos tendon tendoncilt tatlılar tatlı yapımı tarim tatlı tatlı patates sağlıklı yaşam kolay ve pratik yemek tarifleri doymuş yağ drop elma elma küp dondurulmuş ahududu doğal ürün diet dietisyen diyet enginar epilepsi genler gıda dedektifi gıdalardaki gizli zehir frenk üzümü freezedried eti cicibebe freeze dried beslenme freeze-dried deri çorba yapımı aronia aronia berry bağ bağışıklık anneler günü anne çocuk ahududunun faydaları alkol kullanımı ananas sos bakla balık sos çay saati ikramlık çilek küp cilt boğurtlen bete glucan bardacık bebek beslenmesi besinler glukan glutatyon eksikliği ketojenijk tarifler ketojenik ketojenik beslenme kırmızı mercimek kemikler kemik kalp kas kek tarifi kırmızı meyve kış kurabiye tarifi kuru ahududu mandalina kurabiye afazi kivi kiwi kolajen kahvaltılık kadın üretici gojiberry gözler greenfamily güneş ışınları goji glutensiz glutatyon faydaları glutatyon nasıl alınır? glutatyon nedir günlük orac hava kirliliği iyi tarım uygulamaları kabak kadın çiftçi incir immünomodülatör hücre içecek ikramlık mango