GELECEK NESİL SAĞLIKLI ÜRÜNLER İLE YAŞAMA İLHAM VERİYORUZ

GREEN FAMILY KADIN ÜRETİCİ PROGRAMI

GREEN FAMILY AİLESİ;

Green Family ailesi olarak, bu programa 10.Nisan.2016 tarihinde pazarlarda kendi ürünlerini satan "5 Kadın Üreticinin" ürünlerini satın alarak başladık.

Gördüğümüz sevgi ve ailelerle kurduğumuz bağ bize bu konuda daha fazla sorumluluğun yüklediğini hissettik.

Çocuklarımız Cem ve Eva'yı da işimizin bir parçası yapıp temiz sevgilerini ve enerjilerini bu işe uğur olsun diye onları da ortak ettik.

Umarız program gelişir daha iyi, daha güzel, daha sağlıklı iyi geleceklere hep birlikte sevgiyle dokunur.

 

AMACIMIZ;

Yeryüzündeki her canlı varlığı gözlemlediğimizde sonsuz bir aklın, üstün bir ilmin kanıtlarına rastlarız. Her şeyde ince ve benzersiz bir sanat ‘ALTIN ORAN’ Yaradan’dan dolayı bize yansır.  

Her canlı kendi yaşam yolculuğuna devam edebilmesi için alması gereken besinler vardır. Bunlar her mevsim yeniden tekrar-tekrar uygun ortamda ve çevre koşulları oluştukça yetişir, diğer canlıların yaşam kaynağı haline gelinceye kadar büyür, olgunlaşır ve tüketilir. Böylelikle sürekli ve sonsuz bir yaşam her daim devam eder.

Her Canlı kendi çevre koşullarında en iyisi olmak ister.

Doğanın amaçladığı gibi, her canlının sağlıklı gıdalara erişebilmesine inanan, tarıma gönül vermiş, elleri toprak kokan “Tarım Gönüllüsü” üreticiler vardır. GREEN FAMILY FOODS kendisi gibi hisseden ve çalışan üreticilerle iş birliği yapmayı amaçlar.

Meyve ve Sebzelerin kendi yolculuklarında Mutlu Olması demek; ilk günden başlayan ve son görev yerine gelinceye kadar bakıp büyüten “Tarım Gönüllüsü” üreticilerin alın teri akıtarak verdiği emek ile mümkün olmakladır. Doğanın sundukları dışında başka bir şeye ihtiyaç yoktur.

Amacımız, “Günlük yaşamda kendimiz ve sevdiklerimize, Sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzı için ilham vermektir.

 

NEDEN KADIN ÜRETİCİ?

Hızla artan Dünya nüfusu, değişen beslenme alışkanlıkları ve besin ihtiyaçları, ekolojik denge deki olumsuz değişiklikler, yeni tarımsal teknikler ve tarım ürünlerinin işlenerek tüketime hazır hale getirilmesinde artarak çeşitlenen yöntemler, insan sağlığına zararsız gıdaların temininde bazı sorunları da beraberinde getirmektedir.

Son yıllarda, Bilinçli Tüketici(Kendisi ve Sevdikleri için temiz gıda tercih eden) kişilerin giderek artmasıyla gıda pazarında güvenli olduğu garanti edilen ürünler daha çok talep görmeye başlamıştır.

Gıda güvenliği, gıda maddelerindeki doğal olmayan bileşenlerin olmaması, zararsız veya kabul edilebilir seviyelerde bulunması ve gıda hijyeninin sağlanması anlamına geldiği gibi, gıdaların üretimi aşamasında işletmelerin çevresel bilinç, toplum sağlığı ve refahını prensip edinmiş üretim anlayışı ile de doğrudan ilişkilidir. Bunun için Gıda Üretimi, bir Anne’nin sevdiklerine baktığı gibi bakış açısı gerektiren hizmettir.

 

Perakendeciler müşterilerine sundukları ürünün güvenli olduğunu ve sürdürülebilirlik prensibine bağlı kalınarak üretildiğini garanti eden ve İYİ TARIM UYGULAMA’larını prensip edinmiş üreticilerle çalışmak için yeni yöntemleri sürekli geliştirmektedirler.

GREEN FAMILY KADIN ÜRETİCİ PROGRAMI;

Tarladan Sofraya: Kadın Çiftçilerimizin üretimlerine katma kazandırmak, israf edilmeden ekonomik değer yaratmak için Freeze-Dry* metodu ile özel kesim ve karışımlarla işlendikten sonra size ve sevdiklerinize TARLADAN-SOFRAYA ulaştırmak için bu programımız hayata geçirildi.

Program; Üretici Kadınlarımızın üretim aşamasında daha doğal ürün yetiştirmek için taleplerini karşılayıp, emeklerinin karşılığına ekonomik değer yaratıp sürdürülebilirliklerine destek olacaktır.

  • Freeze-Dry(Dondurularak Kurutma) metodu ile işlenip kurutulan ürünlerde vitamin ve mineraller %95 oranında 25 yıla kadar korunur. Gıda işleme de Altın Metot'dur.

Ürünler gün içinde sağlıklı yaşam için ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızda bulundurmak için tasarlanmıştır. Her ürün kendine has vitamin ve mineralleri içerir. Enerjik kılar ve bağışıklık sisteminizi güçlendirip serbest radikallerin vücudunuzdan atılmasına yardımcı olur. Mevsim geçişlerinde, kanserli hücrelerin oluşmasını engeller. Vücudunuzun gün boyu enerjik olmasını sağlar ve açlığınızı giderir.

Yerken sağlığınızı tehlikeye atan zararlı birşey yemez daha iyi, sağlıklı ve daha enerjik dolu bir yaşam sürersiniz. 

Kontrollü tarım uygulamalarına gönül vermiş çiftçilerimizin özenle yetiştirip topladığı en lezzetli meyve ve sebzeler tam mevsiminde toplanır. Tüm ürünler sağlığınızı ön planda tutarak hiçbir katkı ve koruyucu ek madde kullanmadan lezzet ve aroması ön plana çıkartılarak üretildikten sonra birazda sevgimiz eklenerek size ve sevdiklerinize gönderilmek üzere paketlenir.

Kadın Üreticilerimiizin ürünlerini Green Family Food servisi tarafından işlendikten sonra yukarıdaki LOGO ile müşterilerimize sunulmaktadır. İnanıyoruz ki sizde bu Yeni Lezzet Deneyimi ile tanıştıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz yeni ve sağlıklı bir yaşam için tercihiniz olacaktır.

 

PROGRAM ORTAKLARIMIZ VE UYGULAMALARIMIZ:

ÜRETİCİ;

  • Kadın ve Aile olarak Üretici olmak.

  • Ürünler mikrobiyoloik testler yapıldıktan sonra uygun olanlar işleme alınmak üzere o günkü değerinden satın alınır.

  • Green Family Foods tarafından ürün özelliklerine göre işlenerek 25 yıla kadar dayanabilecek sağlıklı ürün haline gelir.

  • Üretimi yapıldıktan sonra uygun şekilde ambalajlanır ve Etiket üzerine "Green Family Kadın Çiftçi" logosu konulur.

  • Ürünler e-ticaret üzerinden satışa sunulur.

  • Satış geliri Üretici Kadınlarımız ve Aileleriyle paylaşılır.

  • Sürdürülebilirlik için birlikte uygun ürünlerin daha sağlıklı ve doğal olarak üretim planlamaları yapılır.

 

MÜŞTERİ;

  • Tarım Gönüllüsü Kadın ve Aile üreticisi olanların evine, tarlasına ve yaşamlarına DAYANIŞMA örneği sergileyerek dokunursunuz.

  • Tarladan-Sofraya geçen yolculukta size gelen ürünler Emeğin, Sevginin, Alınterinin akıtılarak üretilmiş olduğundan emin olarak Size ve Sevdiklerinize sağlık ve şifa için gelir. 

  • Sınırlı miktarda üretilen ürünleri tercih ettiğinizde, Ödediğiniz bedelin karşılığını sevgi ile sağlığınızı bozmadan satın almış olursunuz.

  • Kendiniz ve sevdikleriz için Sağlıklı ürünlere daha fazla sahip olmanız için  bizde hesabınıza daha fazla "+Family Puanı" ekleriz.

  • Alışverişlerinizde Ödediğiniz Tutar belirli bir orana ulaştığında, Üretici Kadın ve Aileleri görmesenizde onların Sevgisini hatırlatacak Fotoğraflı bir Sertifikaya sahip olursunuz

  • Green Family ailesi olarak yapacağımız kampanya ve etkinliklerimizde sizlere daha özel fırsatlar sunarız.

  • Hepbirlikte, Üretici ve Nihai Tüketici olarak "İyi, Sağlıklı ve Mutlu bir Yaşam" için SEVGİ İÇİNDE BİRLİKTE DAYANIŞMA nın parçası haline geliriz.

 

ALIŞVERİŞ İÇİN:

http://www.greenfamily.com.tr/category/limited-edition

 

İLETİŞİM:

Sizde Kadın Üreticiyseniz İletişim Formumuzu doldurabilir veya arayabilirsiniz.

http://www.greenfamily.com.tr/contact

 

Gelişim için her türlü yenilikçi fikirleriniz bize ayrıca ilham verecektir.

Saygılarımızla,

GREEN FAMILY FOOD TEAM

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

Yorum Ekle

Eposta adresinizi kullanıcılar tarafından görüntülenmez
Yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanmaktadır

Etiket Bulutu

sağlıklı beslenme green family atıştırmalık meyve freeze dried ahududu sağlıklı atıştırmalık vegan freeze-dry wellmune çilek tarif organik meyve yaban mersini cips freeze dry probiyotik sağlıklı meyve green family foods gelecek nesil beslenme bağışıklık sistemi yemek kitabı pasta yapımı portakal patates pratik pasta sağıklı ikramlar riskli bebek tedavisi prebiyotik rulo kek pasta tarifi prebiyorik orac meyve drop misafir ikramlık mutfak sanatları mutfek meyve cipsi mercimek çorba matematiksel beslenme maya maya beya glukan mutlu meyveler muz orac değeri orac değeri yüksek meyve organik sebze otizm sağlıklı tarifler o.r.a.c ne işe yarar nefis yemek tarifleri nemsizlik pandispanya tarifi simbiyotik uzay teknolojisi vegan ürün vişne yanlış beslenme üretim ucuz ahududu toprak trans yağlar transyağ yanlış kozmetik uygulamalar yemek sepeti zencefil zeytin zeytin yağ zehir yoğurt yemek tarifleri yer çekimi yetersiz uyku toksin tereyağ sigara kullanımı mango sos smoothie serbest radikalleri emme yeteneği serbest radikal salata sos sebze sebze cipsi soğuk sıkım stres tavuk sos tendon tendoncilt tatlılar tatlı yapımı tarim tatlı tatlı patates sağlıklı yaşam kolay ve pratik yemek tarifleri doymuş yağ drop elma elma küp dondurulmuş ahududu doğal ürün diet dietisyen diyet enginar epilepsi genler gıda dedektifi gıdalardaki gizli zehir frenk üzümü freezedried eti cicibebe freeze dried beslenme freeze-dried deri çorba yapımı aronia aronia berry bağ bağışıklık anneler günü anne çocuk ahududunun faydaları alkol kullanımı ananas sos bakla balık sos çay saati ikramlık çilek küp cilt boğurtlen bete glucan bardacık bebek beslenmesi besinler glukan glutatyon eksikliği ketojenijk tarifler ketojenik ketojenik beslenme kırmızı mercimek kemikler kemik kalp kas kek tarifi kırmızı meyve kış kurabiye tarifi kuru ahududu mandalina kurabiye afazi kivi kiwi kolajen kahvaltılık kadın üretici gojiberry gözler greenfamily güneş ışınları goji glutensiz glutatyon faydaları glutatyon nasıl alınır? glutatyon nedir günlük orac hava kirliliği iyi tarım uygulamaları kabak kadın çiftçi incir immünomodülatör hücre içecek ikramlık mango